Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Aνάλυση - Σχόλια 2x22 Season Finale



Το Supernatural Greece συνεχίζει το αφιέρωμα στα Season Finale της σειράς. Κλικάρετε εδώ για να δείτε της πρώτης σεζόν. Παρακάτω διαβάστε για την 2η σεζόν και το τέλος του μεγάλου Τζον Γουιντσεστερ.

Μετά τον θάνατο του Σαμι, ο Ντην είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μιλάει άσχημα στον Μπόμπυ, παραμιλάει στο πτώμα του αδερφού του, πίνει, δεν τρώει, και σκέφτεται τρόπους ώστε να τον φέρει πίσω στην ζωή. Εν τω μεταξύ ο κιτρινομάτης Δαίμονας, απειλεί τον Τζέικ ότι αν δεν κάνει ό,τι του πει θα δολοφονήσει τους δικούς του. 


O Ντην απελπισμένος, οδηγείται σε μία δαίμονα για συμφωνία. Ζητά να αναστηθεί ο Σαμ σε αντάλλαγμα την ψυχή του. Η Δαίμονας αρνείται, και τον πείθει να πάρει την ψυχή του σε μόλις 1 χρόνο. Η συμφωνία είναι γεγονός και η ο Σαμ ξανάρχεται στην ζωή!


Ο Ντην και ο Μπόμπι του λένε ψέματα, ότι ποτέ δεν πέθανε και απλά λιποθύμησε. Ο Μπόμπι νευριάζει με τον Ντην και του λέει ότι έκανε μεγάλο λάθος και ότι θα πάει στην Κόλαση. Εν τω μεταξύ η Έλεν εμφανίζεται από το πουθενά και λέει ότι επιτέθηκαν Δαίμονες στο σαλούν της σκοτώνοντας τους πάντες. Εκεί βρίσκει ένα χάρτη. Ο Σάμιουελ Κολτ έχτισε πολλές εκκλησίες σε μια περιοχή. Οι γραμμές του τρένου εκεί φτιάχνουν ενωμένες μια διαβολοπαγίδα!


Πηγαίνουν γρήγορα στην περιοχή αυτή όπου βρίσκουν τον Τζέικ ο οποίος έχει το Κολτ και προσπαθεί να ανοίξει μια πόρτα. Τα καταφέρνει και ο Σαμ τον δολοφονεί παίρνοντας εκδίκηση για τον εαυτό του! Η πόρτα είναι μια πύλη για την Κόλαση. Από κει βγαίνουν εκατοντάδες Δαίμονες και ψυχές. 


Ο Ντην παίρνει το Κολτ, όμως ο κιτρινομάτης τον χτυπάει και είναι έτοιμος να τον δολοφονήσει. Ξαφνικά όμως από την πύλη βγαίνει ο Τζον και τον σώζει. 


Ο Ντην αρπάζει γρήγορα το Κολτ και σκοτώνει τον κιτρινομάτη Δαίμονα! Τα αδέρφια βλέπουν για τελευταία φορά τον πατέρας του και τον αποχαιρετάνε. Ο Τζον Γουίντσεστερ, φεύγει για πάντα στον Παράδεισο...


Ο Σαμ εν τω μεταξύ καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Ντην. Ο αδερφός του του ομολογεί ότι τον επανέφερε στην ζωή με κάποια συμφωνία και ότι έχει μόνο 1 χρόνο ζωής. Μαζί αποφασίζουν ότι πρέπει να σπάσουν το συμβόλαιο και να σώσουν τον Ντην από την Κόλαση!!

Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου :
Dean : You know, I let Dad down, and now I guess I'm just supposed to let you down too. How can I? How I am supposed to live with that? What am I supposed to do? Sammy? What am I supposed to do?

16 σχόλια:

  1. Ορέστη μη βάζεις καν βαθμολογίες, όλα τα φινάλε 10/10 παίρνουν!!! Περιμένουμε στην επόμενη εκπομπή να βάλεις και την δραματική σκηνή με Ντιν που είχες βάλει και στην 3η εκπομπή (αν θυμάμαι καλά!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια σκηνη λες; Που μιλαει στον Σαμ οταν πεθανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απλά τέλειο !!! κανένα σχόλιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τελευταία στιγμή που παίρνει αγκαλιά τον σαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελπίζω και στο φινάλε της 7ης να βάλουν πάλι το φανταστικό αυτό τραγούδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε πιστευω πως ναι τι διαολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι :) ... δεν την είχες βάλει σε μια εκπομπή;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ναι σε καποιο απο τις πρωτες καλα λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. axx s auto t episodio t klama.....poso singinitiko paizei n itan..... <3
    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νταξει δεν θα το ξεχασω ποτε εκεινο το season finale ... ηταν περιπου 7 η ωρα το πρωι και ημουν τερμα μαστουρωμενη επειδη ειχα δει 4 επεισοδια Fringe και 3 SPN βλεπω το φιναλε και νυσταζω τοσο πολυ αλλα ειχα πωρωθει δεν γινοταν να μην δω το 3χ01 οπως και δηποτε τελικα ειδα και το 3χ02 απο την πωρωσει της στιγμης... ωραιο καλοκαιρι καθε μερα ξυπνουσα στις 4-5 το απογευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ψςςςς αυτα ειναι.. εγω αυτα τα επεισοδια τα βλεπα τοσο συνεχομενα που εχασα την μπαλα τελειως καποια στιγμη για το ποτε τα ειδα.. ουτε καν θυμαμαι.. μονο της 1η σεζον θυμαμαι που ειχα τελειωσει το 1χ22 και μολις τοτε επρεπε να φυγω απο το σπιτι. γυρναω 6 το πρωι και ειδα την συνεχεια απλα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα και εγω αμα δεν τα ξανα εβλεπα δεν θα θυμομουν ουτε επεισοδιο ουτε σεζον...αλλα το φιναλε της 2ης δεν θα το ξεχασω ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oti kai na peis gi auto to season finale einai ligooo!!!!....krima omws pou htan to teleutaio epeisodio tou john...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή ήταν ωραίες οι αναλύσεις για τελευταίο επεισόδιο των δύο πρώτων σεζόν και προσωπικά μου θύμισε πολλά και το ευχαριστήθηκα, ήθελα να ρωτήσω, θα βγάλετε ανάλυση για τα υπόλοιπα φινάλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nαι :)

    Μεσα στην ημερα θα μπει καινουρια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γενικότερα το blog είναι τέλειο, κάνετε φοβερή δουλειά, νομίζω όλοι που είμαστε αναγνώστες το εκτιμάμε και ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο... Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά, ελπίζω να ανταμείβεστε με κάποιο τρόπο ή αν όχι, να ανταμειφθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ'ευχαριστουμε παρα πολυ φιλε μου :)

    Χαιρομαι που σας αρεσει γιατι ριχνω ωρες δουλειας εδω μεσα. Το Blog σε λιγες μερες θα κλεισει και θα ανοιξουμε επισημο ελληνικο site για την σειρα. Αναμενετε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή