Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Aνάλυση - Σχόλια 3x16 Season Finale



3o φινάλε για την σειρά μας :


30 ώρες ζωής απομένουν στον Ντην. Ο Σαμ και ο Μπόμπι κάνουν ότι μπορούν για να τον βοηθήσουν και καταφέρνουν με ένα ξόρκι να εντοπίσουν την Λίλιθ που όπως είπε η Μπέλα, έχει το συμβόλαιο του Ντην. Ο Ντην όμως αρνείται και φοβάται μήπως πεθάνουν όλοι για χάρη του.



Ο Σαμ καλεί την Ρούμπυ για να τους βοηθήσει όμως ο Ντην την παγιδεύει και της παίρνει το μαχαίρι της! Έτσι όλοι μαζί ξεκινάνε για να σκοτώσουν την Λίλιθ και να σώσουν τον Ντην από την Κόλαση. 


Η Λίλιθ έχει μπει μέσα σε ένα κοριτσάκι και κάνει την ζωή Κόλαση στην οικογένεια. 
Επική σκηνή μέσα στην Ιμπάλα όπου Σαμ και Ντην τραγουδούν Dead or Alive του Bon Jovi.


Βρίσκουν λοιπόν όλοι μαζί τον σπίτι που βρίσκεται μέσα η Λίλιθ και ξεκινάνε την επίθεση. Ο Μπόμπι αγιάζει όλο το νερό της περιοχής και με έναν πανέξυπνο τρόπο αφήνουν απ'έξω όλους τους Δαίμονες! Εν τω μεταξύ την εμφάνιση της κάνει και η Ρούμπυ όπου τους λέει ότι πλέον είναι αργά και ότι ο Ντην είναι νεκρός.


Η Λίλιθ έχει αλλάξει σώματα και δεν μπορούν να την βρουν. Η ώρα φτάνει 12, και τα διαολόσκυλα κυνηγούν τον Ντην! Κλείνονται σε ένα δωμάτιο και με χώμα όπου απωθεί τα σκυλιά προσπαθούν να σωθούν. Η Ρούμπυ είναι μαζί τους και τους ζητάει το μαχαίρι αλλά ο Ντην καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η Λίλιθ!!!


Ακινητοποιεί τον Σαμ και ανοίγει τις πόρτες για να μπουν τα διαολόσκυλα. Δολοφονούν τον Ντην ο οποίος πεθαίνει μπροστά στα μάτια του Σαμ. Η Λίλιθ ρίχνει ένα φως στον Σαμ ο οποίος όμως δεν παθαίνει τίποτα. Αρπάζει το μαχαίρι αλλά η Δαίμονας καταφέρνει και ξεφεύγει.


Ο Ντην πηγαίνει στην Κόλαση και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει.....

Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου : "Bon Jovi Rocks! On occasion!"





7 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ Η ΜΠΕΛΑ!!!!!!!! ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. entaksi t n pw epiko dn einai tpt t episodio dn pezete k n pw tn alithia einia k auto ena apo t episodia p eklapsa tn proti fora...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xa xa xa koita sto poll oloi supernatural teleio!!! polu wraio finale kai mas trelane ligo o senariografos gt enw oloi pisteuame se olh thn season pws kapws 8a sw8ei o dean alla me exeplhxe toulaxiston emena euxarista...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η τελευταία σκηνή τέλεια που πεθαίνει ο Ντιν όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να λεμε γιαυτο το φιναλε ... με ειχε φαει η αγωνια , λεω δεν γινεται θα σωθει τελευταια στιγμη αλλα δεν... η μονη μλκια ηταν οτι ειδα τελευταια φορα την ξανθια Ρουμπι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν το βλέπεις πρώτη φορά το supernatural, αυτό το φινάλε είναι τέλειο με πολλά συναισθήματα... Όταν το ξαναβλέπεις όμως, σε σχέση με τα υπόλοιπα season finale, είναι για μένα το χειρότερο... Καλύτερο με διαφορά του 5ου κύκλου, μετά του 4ου, μετά του 2ου, μετά του 1ου, και μετά του 6ου... Ναι ακόμα και του 6ου καλύτερο από του 3ου το θεωρώ με την ΔΕΥΤΕΡΗ ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή