Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανάλυση - Σχόλια 4x22 Season 4 Finale



H Αποκάλυψη ξεκινά...


Όλα ξεκίνησαν το 1972 στο μοναστήρι της Αγ. Μαρίας. 


Ο Κιτρινομάτης Δαίμονας έσφαξε κάποιες καλόγριες και έκανε θυσία στον Lucifer. Στο παρόν ο Σαμ είναι με την Ρούμπι, ενώ ο Ντην προσπαθεί να με τον Μπόμπι να βγάλουν άκρη για να εμποδίσουν την Λίλιθ. Ο Σαμ πίνει πολύ αίμα Δαίμονα και προσπαθεί να βρει πληροφορίες για το που βρίσκεται η Λίλιθ για να την σκοτώσει.


Ο Ντην φαίνεται μετανιωμένος που τσακώθηκε με τον αδερφό του και βρίσκεται στο πλυερό των αγγέλων χωρίς την θέλησή του. Οι Δαίμονες και η Λίλιθ είναι έτοιμοι να σπάσουν την τελευταία σφραγίδα και να ελευθερώσουν τον Lucifer. 


Ο Κας και ο Ντην πηγαίνουν στον Τσακ όπου τους λέει οτι η Λίλιθ βρίσκεται σε ένα μοναστήρι και εκεί είναι και ο Σαμ. Ο Αρχάγγελος φτάνει στο σπίτι του Προφήτη και ο Κας στέλνει στο μαναστήρι τον Ντην!


Ο Σαμ σκοτώνει την Λίλιθ και η Ρούμπι αποκαλύπτει ότι ήταν πάντα στο πλευρό του Lucifer χωρίς κανείς να το ξέρει. Η Λίλιθ ήταν η τελευταία σφραγίδα, και έτσι με τον θάνατό της ξεκίνησε η Αποκάλυψη. 


Τα αδέρφια σκοτώνουν την Ρούμπι όμως όλα είναι πολύ αργά. Ο Lucifer έρχεται στην Γη......

Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου : "We brothers. We are family."


2 σχόλια:

  1. αυτο και αν ηταν γαματο Φιναλε ... ποιος το περιμενε οτι η Λιλιθ ηταν τελικα η τελευταια σφραγιδα? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα ο,τι και να πουμε ειναι λιγο...Καταπληκτικο επεισοδιο!Μαθαμε τον πραγματικο σκοπο των αγγελων και φυσικα το πραγματικο προσωπο της Ρουμπι(ποσο το ευχαριστηθηκα οταν την εφαγε ο Ντην δν περιγραφεται)Ο Κας τελικα βοηθαει τν Ντην αλλα ο Ντην δεν καταφερνει να σταματησει τον Σαμ,η Λιλιθ τελευταια σφραγιδα και ο Lucifer ξυπνα....4η και 5η σεζον για μενα ειχαν τα καλυτερα φιναλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή