Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ανάλυση - Σχόλια 7x22


1 επεισόδιο έμεινε για το τέλος της 7ης σεζόν. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας για το 22ο επεισόδιο :


Ο Ντικ Ρόμαν έχει στην κατοχή του τον Λόγο του Θεού αλλά και δεμένο τον Κέβιν τον προφήτη. Του δίνει μια συστατική επιστολή για το Πρίστον και του ζητάει να μεταφράσει την επιγραφή. Ο μικρός αρνείτε. Ο Ντικ απειλεί ότι θα σκοτώσει την μητέρα του και έτσι πείθεται ο Κέβιν και μεταφράζει όλο τον Λόγο. 


Ο Μπόμπι βοηθάει τα αδέρφια και πάλι. Ο οστός που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ώς όπλο, πρέπει να προέρχεται από άνθρωπο τόσο καλό και φωτεινό, όσο οι Λεβιάθαν είναι σκοτεινοί και πεινασμένοι. Το 2ο αίμα που πρέπει να βρουν είναι το αίμα του κυβερνήτη της έκπτωτης ανθρωπότητας. Με λίγα λόγια; Κράουλη! Τρίτο, το αίμα του πατέρα των έκπτωτων τεράτων. Το αίμα δηλαδή ενός Άλφα. Ο Μπόμπι εν τω μεταξύ φαίνεται πλέον να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και την δύναμή του.


Ο Σαμ βρίσκει στο ίντερνετ ότι ο Ντικ έχει αγοράσει μια μεγάλη εταιρία, την Sucrocorp. Μια εταιρία που φτιάχνουν πρόσθετα τροφίμων, κυρίως σιρόπι καλαμποκιού. Δυστυχώς αυτό το πράμα μπαίνει σε κάθε τρόφιμο ακόμα και σε αναψυκτικά. 


Τα αδέρφια καλούν τον Κράουλη ώστε να πάρουν το 2ο αίμα. Ο Βασιλιάς της Κόλασης τους λέει ότι ευχαρίστως θα τους το έδινε αλλά με αυτό το αίμα πολλοί μπορούν να του κάνουν κακό. Έτσι μόλις βρουν όλα τα υπόλοιπα υλικά, θα τους δώσει το αίμα του πολύ εύκολα. Τους λέει ότι υπάρχει ένας και μοναδικός άλφα εκεί έξω, αυτός των Βρικολάκων. Είχε καταφέρει να αποδράσει !


Σε όλη την πόλη, τα φαγητά είναι μολυσμένα και τα αδέρφια αναγκάζονται να τραφούν μόνο με φρούτα και λαχανικά, πράγμα που δεν αρέσει στον Ντιν. 


Κατευθύνονται σε ένα λημέρι βρικολάκων, όπου εκεί βρίσκουν 3 δολοφονημένα Βαμπίρ. Όχι ακριβώς δολοφονημένα. Είχαν τραφεί με αίμα ανθρώπου που είχε μολυνθεί από τον Ντικ και έτσι πέθαναν. Εκεί τα αδέρφια βρίσκουν ένα μικρό κοριτσάκι όπου λέει ότι ήταν εκεί από τα 8 της και την έχουν απαγάγει βρικόλακες. Ο Σαμ και ο Ντην την παίρνουν και πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο για να είναι ασφαλές. Φεύγουν για να βρουν τον Άλφα, όμως η μικρή τους προδίδει. 


Ο Ντην αφήνει στο ξενοδοχείο και το φλασκί, όμως ο Μπόμπυ μπαίνει στο σώμα μιας γυναίκας, παίρνει το φλασκί και φεύγει!!! Τα αδέρφια πηγαίνουν στον Άλφα, όπου με την βοήθεια της Έμιλυ τους πιάνουν! Ο Σαμ παρακαλάει τον Άλφα όμως αυτός του λέει ότι οι Βρικόλακες και οι Λεβιάθαν συνεργάζονται!


Ο Ντικ στέλνει εκεί έναν δικό του. Ο Λεβιάθαν αποκαλύπτει ότι έχουν σκοπό να σκοτώσουν και όλους τους βρικόλακες, αλλά και κάθε λογής τέρας. Ο Σαμ όμως αποκεφαλίζει τον Λεβιάθαν και σώζει τον Άλφα.


Ο Βρικόλακας αποφασίζει να τους βοηθήσει και τους δίνει το αίμα του. Επική ατάκα; See you Next Season, πράγμα που σημαίνει ότι οι παραγωγοί της σειράς ήξεραν από Μάρτη ότι η σειρά ανανεώθηκε για 8η σεζόν! Πλέον μένει ένα μπουκαλάκι από αίμα που πρέπει να πάρουν και αυτό είναι του Κράουλη. Το... εύκολο όπως λέει και ο Ντην! 


Ο Ντικ όμως καλεί τον Κράουλη και τον παγιδεύει στο Κλειδί του Σολομώντα! Πως θα ξεφύγει ο Κράουλη; Ποιο είναι το κόκκαλο που πρέπει να βρουν τα αδέρφια; Που πήγε ο Μπόμπι;

Βαθμολογία επεισοδίου : 9/10
Quotes Επεισοδίου
  • Emily : What's a Kardashian?
    Dean : That's just another blood sucker!
  • Dean : Don't say pies...
    Sam : Definitely pies!
    Dean : Bastards...
  • Dean : Ok, I've read this more times than the Playboy I found in Dad's duffel.
    Sam : Anna Nicole?
    Dean : Anna Nicole!
  • Alfa : See you next Season...!

46 σχόλια:

  1. para polu kalo epeisodio!! ton bobby den ton vlepw kala.....mallon to epomeno epeisodio..tha einai to teleutaio gi auton....makari oxi...alla exei ksefugei.....ap to promo tha nai epiko..! me polu...ma polu drasiii!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to episodeio itan upervolika teleio logiko vevaia afou ftanoume sto finale(den mas exoun apogoiteusi pote sta finale ola itan epic)gia na doume pou pige o Bobby ti 8a ginei me ton kas kai tn crowley...
    aa kai mia erwthsh pote 8a 3ekinisoun gurismata kai pote 8a arxisei i 8i season (dld na vgainoun episodeia na vlepoume ? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. crowly μιλάμε φοβερός. τα αδέλφια εξίσου τι να πω καταπληκτικό και το ραντεβού που έκλεισαν για την επόμενη σεζόν με τον ΑΛΦΑ τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό επεισόδιο, αν και λίγο λιγότερο "δυνατό" απότι περίμενα,πιο πολύ σαν σκαλοπάτι για το τελευταίο..!Πάντως όπως όλα δείχνουν η δράση κορυφώνεται και αναμένουμε επικό season finale!Μάλλον κακά τα μαντάτα για Μπόμπι αν και νομίζω ότι θα "πέσει" ηρωικά,δίνοντας ακόμα μια τελευταία μεγάλη μάχη σε στιγμή διαύγειας...Περιμένουμε και δυναμική-ελπίζω- επιστροφή Κας!

    8.5/10ΥΓ Ελπίζω μόνο να μην φάει ο Ντικ τον Κράουλι,ο τύπος είναι μορφή πώς να το κάνουμε..! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  EKLIPLIKTIKO TO ALLO SAVVATO VGENI TO EPOMENO EPISODIO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EKPLIKTIKO TO ALLO SAVVATO VGENI TO KENURGIO EPISODIO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο το επεισοδιο...το μωνο που μου εκανε εντυπωσει ειναι το ποσο ευκολα ο σαμ και ο ντιν εμπιστευτηκαν την εμιλι....προσωπικα το βλεπω σαν κατι ατελες στο σεναριο, τεσπα. κραουλι....τι να πουμε...θεος...του δινετε ευκαιρια να παρει εκδικηση για την πορτα που ειχε φαει απο τον ντικ τοτε...για να δουμε... "cu next season" ;;; ρε τους μλκς το ειχαν αποφασισει απο τα γυρισματα του 7χ22 και δεν μας το λεγανε τοσο καιρο....παμε φουλ για επικο σεζον φιναλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. toulaxiston kseroume ena pragma gia tn epomeni season....8a kinigisoun tn A VIMPIRE!!! kai exoun afisei kai alles maxes se ekremotita....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω αυτο πιστευω οτι ο μπομπυ θα μας τελειωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανως και ειναι αδυνατον να γνωριζουμε απο τωρα. Αλλα πιστευω γυρω στα μεσα ιουλη θα ξεκινησουν γυρισματα. Απο σεπτεμβρη η νεα σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλό επεισόδιο, ανοίγει το δρόμο για το season final. Να δούμε πως θα βρούνε τα εναπομείνατα 2 συστατικά. Ο Κράουλι ή κάπου έχει φυλάξει το αίμα του ή θα τη σκαπουλάρει. Το κόκκαλο να δούμε τίνος θα είναι.
    Μια πρόβλεψη: Ο Μπόμπι θα καρφώσει τον Ντικ και μετά θα ζητήσει να τον ''στείλουν" για να μην γίνει επικίνδυνος. Δεν πιστεύω να κρατήσουν τους Λεβιάθαν στην άλλη σεζόν, πολύ μούφα εχθροί.
    Το θέμα είναι αν θα παρουσιαστεί κάτι άλλο στο 7 x 23 ή στην επόμενη σεζόν. Είδωμεν. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταπληκτικο επεισοδιο!!!Δραση,αγωνια και απροσμενα γεγονοτα!Ο Κραουλι απλα θεος ελπιζω να μν τν σκωτοσουν κι αυτον...Δεν περιμενα να βοηθησει ο Αλφα τν Ντην κ τν Σαμ αλλα τελικα καταλαβαινουμε οτι ολοι θελουν να ξεφορτοθουν τους Λεβιαθαν.Για τν Μπομπι φοβαμαι,κατι μ λεει οτι ειναι τα τελευταια τ,εχει ξεφυγει...Το μονο που μπορουμε να κανουμε τωρα ειναι να περιμενουμε με μεγαλη ΑΓΩΝΙΑ το τελευταιο επεισοδιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό...!! Το περίμενα οτι ο Άλφα δεν θα τους δώσει έτσι απλά το αίμα,αλλά τι κατάλαβε??? Έπρεπε να παίξει μπουνιές με τον άλλον πρώτα???? 
    Πρίν δώ την εξέλιξη της Έμιλη νόμιζα ότι μπορεί να είναι εκείνη η θνητή για να πάρουν το κόκκαλο,αλλά δεν το νομίζω πια,ίσως βέβαια να είναι το αγοράκι που πήραν μαζί τους μετά...
    Όσον αφορά τον Μπόμπυ έχω αρχίσει να στεναχωριέμαι πολύ,γιατί πιστεύω πώς κάπου εδώ τελείωνει η πορεία του στο SPN..Έχει γίνει αρκετά δυνατός και δεν νομίζω αυτό να βγεί σε καλό,άσε που πλέον δεν μπορούν τα αδέρφια να τον βρούνε...πφφφφφ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΟΥΛΗ ! Τι Θεός ο άνθρωπος! Είμαι σίγουρη οτι θα τους βοηθήσει αλλά θέλει να τους τρελάνει λίγο πρώτα..Έτσι είναι αυτός ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To επεισοδιο ηταν ολα τα λεφτα, και 10/10 να εβαζες δεν θα ηταν υπερβολη... εδειξε οτι ακριβως επρεπε δεν αναλωθηκε σε μλκιες , απο την αρχη ειχε δραση ...απιστευτο ομως ο Αλφα πιαστηκε ηλιθιος απο τους Λεβι και στο τελος δεν ειχε επιλογη ... τωρα οσο αναφορα τον Κραουλι παιζει να τον ελεθερωσει και ο Μπομπυ γιατι απο οτι καταλαβα κατευθυνεται προς τον Ντικ.... τωρα το μονο που μενει ειναι το αιμα το Κραουλι και το κοκκαλο (!).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολυ καλο το επισοδειο μας προετιμασε πολυ καλα για το φιναλε...αντε να αρχισει κ η επομενη σεσον..για να εχουμε να βλεπουμε την πιο γαματη σειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προτου πεξει το επεισοδιο ελεγα πως ο Αλφα δεν θα τους δωσει το αιμα...κ πως ο Κραουλι θα το εδινε πολυ ευκολα..ποσο λαθος...εκανα ..αυτοι η σειρα ολο εκπληξεις ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το επεισόδιο ήταν Supernatural-Tέλειο! Εντάξει πάμε στην τελική ευθεία πλέον για τον αποχαιρετισμό των Λεβιάθαν! Μόνο το αίμα του Κράουλι μένει... να δούμε πως θα το πάρουν αν και κάτι μου λέει ότι ο Κράουλι θα πουλήσει τα Λεβιάθαν, δεν θα τους εμπιστευτεί σε όποια συμφωνία κάνουν (εκτός και αν τον απαγάγουν!). 

    Ωραία που νοιάστηκαν τα παιδιά και για το αγοράκι και δεν το άφησαν εκεί! 

    Λοιπόν πέρα από την κεντρική υπόθεση που είχε πολύ ζουμί, έλιωσα στο σημείο που έπαιρναν αίμα από τον μαστουρωμένο χοντρό χαχαχαχαχαχαχα, απλά απίστευτη σκηνή και ο χοντρός πολύ καλός ηθοποιός!!! Στην κοσμάρα του τελείως!!! Από τις πιο αστείες σκηνές της σειράς!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πωωωωω ρε φιλε πραγματικα ελιωσα σ'αυτην την σκηνη δε σταματησα να γελαω χααχαχαχααχααχαχαχ... ολα τα λεφτα το πως κοιταζε τα αδερφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. t episodio itan apisteuto k m poli agonia...exei skeutei kaneis oti kokalo mporei n einai t bobby???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το επεισόδιο ήταν πραγματικά εκπληκτικό!!!¨Εχω μείνει άφωνη....Και περιμένω για το άλλο Σάββατο για το επόμενο επεισόδιο!!!
    Έκαναν φοβερή προετοιμασία για το τελευταίο επεισόδιο και αφού αυτό ήταν εκπληκτικό το τελευταίο θα είναι κάτι παραπάνω απο επικό...!!
    Περιμένω να δω τι θα κάνει ο Κράουλι γτ δεν τους πηγαίνει τους Λεβιαθαν αλλά πάντα κοιτάει το συμφέρον του αυτός...Οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί ο πανουργος...
    Όσο για τον Μπόμπι δεν θα κρατήσει...Κατά την γνώμη μου θα είναι 100% το τελευταίο του επεισόδιο....Αυτό που έκανε ήταν πολύ τραβηγμένο...Και ξέφυγε πολύ!!!Ο Ντιν πιστεύω θα καταρεύσει που θα πρέπει να τον αφήσει για 2η φορά.....Θα έιναι πολύ δύσκολο....
    Θα συμφωνήσω με το παιδί απο πάνω για την σκηνή με τον χοντρό...και εγώ έλιωσα δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω...
    Και στη σκηνή που ο Σαμ του έλεγε του Ντιν οτι πρέπει να τρώνε μονο φρούτα και λαχανικά...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. pame klassika gia epiko finale.perimenoume pws kai pws.skeftika kati to opoio einai ligo akraio kai polu duskolo alla pote den ksereis.lete na einai o bobby enas apo tous kakous tis 8is season?kai na exoune ta aderfia tetoia trexamata??pantws gia ton alpha den pisteuw na einai  to kurio thema tis 8is.perissotero nomizw crowely.i mipws BOBBY??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. tromero episodeio... EPITELOUS EPESTREPSE.... o megalos crowley....tromeres attakes apo ton dean gia thn milophta...mou arese trela to oti o crowley den xerei akoma oti o castiel einai zwntanos...PE8AINW na dw thn antidrash tou otan to ma8ei...eprepe na baleis 10/10 oresth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. o ostos prepei na einai tou Adam.Den skeftika kapion allon.h tou John.........an thimaste stin 4h season .........otan i lilith espage sfragides........i proti eprepe na einai apo enan kalo anthropo ama thimame kala..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυσκολο γιατι τα κοκκαλα του Μπομπυ τα εκαψαν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?v=t08DYTHEgLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λιγο δυσκολο μου φαινεται για να ειναι ο κακος ο Μπομπυ στην 8η. Αλλωστε ξερουν να αντιμετωπιζουν ενα φαντασμα τα αδερφια δεν ειναι κατι τρομερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σωστη παρατηρηση αλλα το θεμα ειναι οτι το σωμα του Ανταμ ειναι στην Κολαση και του Τζον εχει καει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θυμαμαι σε ενα επεισοδιο στν 5ο κυκλο με την "πορνη"που μπορουσε μονο να σκοτωθει απο το χερι ενος εναρετου ανθρωπου και τελικα χωρις να το περιμενει κανεις την σκοτωσε ο Ντην,δν θα μ κανει καθολου εντυπωση αν παλι ο εναρετος ανθρωπος ειναι ο Ντην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολυ σωστο και αυτο αλλα μου φαινεται δυσκολο.

    1) Τοτε ηταν το δοχειο του Μιχαηλ οποτε ισως γιαυτο.2) Τωρα χρειαζονται κοκκαλο απο εναρετο ανθρωπο οποτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. pisteuo pos mporoun na ton feroun piso apo tin kolasi...ton sam ton eferan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31.  Σωστα..Δεν το σκεφτηκα αυτο,πρεπει να χεις δικιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τον Σαμμι τον εφερε ο Κας. Τωρα νομιζω ο Κας εχει τρελαθει τελειως δε νομιζω να εχει την δυναμη για κατι τετοιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φοβερό Επισοδιο 10/10. Πιστεύω Πως θα τελιωσουμε με τους λεβιαθαν αν και δεν μας έχουν προετιμασει για τον επόμενο αντίπαλο εκτός αν είναι βρικολακες που δοσαν και ραντεβού για την 8 σεζόν μια λογική εξηγήσει για το οστο του εναρετου ανθρώπου είναι του προφήτη του κυρίου Που επίσης κρατάει ο ντικ , το θέμα με τον μπομπι με προβληματίζει πολυ αλλα επιδη απο τότε που πέθανε η τηλεθέαση έπεσε δραματικα Πιστεύω ο κας να κάνει κάτι για αυτό η ο κραουλι βασιλιά της κόλασης είναι και θα χρωστάει και χάρη στα αδέρφια για τους λεβιαθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. to mono pou me stenaxwrei einai oti to teleutaio episodeio 9a diarkesei mono 40 lepta...9a einai toso epic kai ta 40 lepta dn einai tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το επεισόδιο ήταν φανταστικό από κάθε άποψη, και συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια. Μία ερώτηση. Δεν έχω παρακολουθήσει τις πρώτες 3εις σεζόν... Θα ήθελα μία μικρή πληροφόρηση για την ιστορία του Impala (σφυρί αποτι ειδα στο τραιλερ).
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36.  omg ειναι ακόμα πρωι! Θεωρήστε την ερώτηση άκυρη φυσικα... προσέβαλα τοn εαυτό μου που ρώτησα ;) Απλά με πόρωσε η σκηνή με το σφυρί στο promo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτο σκεφτομουν και εγω οτι θα δειξει τοσα πολλα, σε τοσα λιγα λεπτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38.  katarxin ithele apo enan ipireti t paradisou k tote o dean an thimame kl eixe xasei oles t ts elpides k ithele n pei nai stn michael

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39.  sto teleuteo episodio t 5ou kiklou leei oli tn  istoria t impala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με το φλασκι του Ντην. Αλλωστε ειπε οχι στον Reaper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. entaxi tote euxarstw gia tn pliroforisi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή