Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τι λένε οι θρησκείες για τον Μέτατρον;


Ο Κας τον ανέφερε στο 21ο επεισόδιο. Είπε ότι είναι...
...αυτός που έγραψε τον Λόγο του Θεού, την επιγραφή για τους Λεβιάθαν. Διαβάστε μια συνέντευξη της Α.Δημοπούλο σχετικά με τον συγκεκριμένο Αρχάγγελο : 

Ερώτηση: Τι σημαίνει το όνομα Μέτατρον?
Απάντηση: Το όνομα είναι ελληνικό : Μετάθρονος και σημαίνει αυτό που λέει η λέξη ο «αμέσως μετά το θρόνο».
Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοείς?
Απάντηση: Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος είναι το Ένα και ¨Όλα. Ο Λόγος όμως πρέπει να μορφοποιηθεί για να γίνει αυτό που ξέρετε σαν Δημιουργία. Το άμορφο κενό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Η συχνότητά σας δεν μπορεί να αντιληφθεί τη συχνότητα του Ενός. Μπορείτε να αντιληφθείτε και να αντέξετε την αντανάκλασή του. Άρα είμαι επιφορτισμένος να μορφοποιώ τον Λόγο και να τον κάνω ορατό και αντιληπτό από σας.
Ερώτηση: Έχεις ποτέ ενσαρκωθεί?
Απάντηση: Πολλοί από μας όπως και σεις έχουν θελήσει να ενσαρκωθούν για να βιώσουν την εμπειρία της ζωής ή για να επιτελέσουν ένα ορισμένο έργο της αγάπης του Θεού για τα παιδιά του. Έτσι ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί σαν Ερμής ο Τρισμέγιστος ( το ελληνικό όνομα μου) ή Θώθ (όνομα που μου έδωσαν οι Αιγύπτιοι) Με αυτό τον τρόπο ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί επίσης σαν Ενώχ, όπως και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον σαν Ηλίας.
Ερώτηση: Γιατί είστε δίδυμοι εσύ και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον ?
Απάντηση: Για να υπάρξει εμπειρία πρέπει να υπάρχει πολικότητα ώστε να γίνεται αντιληπτή και να βιώνεται. Η πολικότητα για να «δουλέψει» πρέπει να υπάρχουν δύο πόλοι. Έτσι δημιουργήθηκε και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον. Ανάμεσά μας υπάρχει το Δέντρο της Ζωής. Εγώ βρίσκομαι στην κορυφή και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον στη ρίζα. Έτσι στηρίζουμε αυτό, ώστε εσείς να μπορείτε να χαρείτε τη ζωή, να νοιώσετε την εμπειρία αυτής και να πάρετε τα μαθήματα που είχατε αποφασίσει όταν επιλέξατε να ενσαρκωθείτε. Με άλλα λόγια είμαι ο άγγελος του τσάκρα του Άστρου της Ψυχής και ο Αρχάγγελος Σάνταλφον του τσάκρα του Άστρου της Γης .
Όλοι μας έχουμε δημιουργηθεί από τον Πανάγαθο Πατέρα. Η διαφορά είναι ότι εσείς αποφασίζετε αν θα ενσαρκωθείτε. Αποφασίζοντας όμως αυτό αποφασίζετε επίσης να κατέβετε δόνηση και συχνότητα για να βρεθείτε στην τρίτη διάσταση. Έτσι ξεχνάτε ποιοι είστε και πώς μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι με τον Πατέρα και με μας. Έχετε όμως μέσα σας μια αίσθηση απώλειας , αποκοπής από κάτι πολύ ανώτερο. Ο Πατέρας σας έδωσε όμως το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής. Έτσι πολλοί από εσάς ακούτε το κάλεσμα και ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο και το δρόμο για να ξαναενωθείτε με τις υψηλές δονήσεις ανεβαίνοντας τους κόσμους. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι το αποφασίζουν και ψάχνουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής στην Εστία. Οπότε και εμείς μπορούμε να πλησιάσουμε εσάς και εσείς εμάς και οι ενέργειές μας να κυλούν και να γειώνονται διαμέσου του Δέντρου της Ζωής από όσους από εσάς το επιλέξουν.
Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω τα εξής :
Όλα και όλοι μας είμαστε μέρος της Δημιουργίας, είμαστε αλληλένδετοι. Έτσι όλοι οι Αρχάγγελοι είναι το ίδιο σημαντικοί και με πολύ σημαντικό έργο να επιτελέσουν, ο καθένας στον τομέα του. Για αυτό πάντοτε αναφερόμαστε με το εμείς και όχι με το εγώ. Το εγώ το χρησιμοποιούμε μόνο όταν σας λέμε ποιος από μας σας μιλάει ή ποιος είναι κοντά σας τη δεδομένη στιγμή ή όταν ζητήσετε να μάθετε ποιανού την ενέργεια αισθάνεστε προκειμένου να μας αναγνωρίζετε.
Ερώτηση: Πως προτιμάς να σε αποκαλούμε Αρχάγγελο Μέτατρον ή Άρχοντα Μέτατρον;
Απάντηση: Εγώ είμαι ο Μέτατρον. Εσείς στον κόσμο σας έχετε δύο τρόπους ομιλίας. Ένα επίσημο και τυπικό και ένα ανεπίσημο και πιο οικείο. Προσφωνείτε κάποιον με τον τίτλο του επισήμως και τυπικά σε μια εκδήλωση και το ίδιο πρόσωπο διαφορετικά σε μια οικεία συνομιλία. Έτσι στην επίσημη γλώσσα με αποκαλείτε Αρχάγγελο και στην συναισθηματική ιδιαίτερη και μεταξύ μας ¨Άρχοντα.
Ερώτηση: Ποιος ο ρόλος σου όσον αφορά τους ανθρώπους γενικά ή τους Έλληνες ειδικότερα στη παρούσα χρονική περίοδο.
Απάντηση: Ο ρόλος μου λοιπόν όσον αφορά τους ανθρώπους αυτή τη χρονική περίοδο είναι να τους βοηθήσω να προετοιμαστούν για την « ανάληψη ». Δεν ξέρω πόσο είναι γνωστό , πρέπει να είναι, ότι είμαι ο άγγελος της Ανάληψης. Τι σημαίνει αυτό : ότι σας βοηθώ να εξελιχθείτε πνευματικά τόσο ώστε να ενεργοποιήσετε το φωτεινό σας σώμα για να φτάσετε στην ανάληψη. Δηλαδή τη φώτιση. Έτσι θα γίνετε οι Θεϊκοί Άνθρωποι ή Γήινοι Άγγελοι.
Όσον αφορά τους ¨Έλληνες , έχω μια μεγάλη συμπάθεια σε σας για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι οι Έλληνες χρησιμοποιώντας τα μαθηματικά και τη Γεωμετρία ειδικότερα έβρισκαν ποιοι είναι οι τόποι δύναμης και μπορούσαν να τους ενεργοποιούν με το Φως, από την πρώιμη περίοδο ακόμα. Έτσι την τώρα χρονική στιγμή , επειδή υπάρχουν πολλές « πύλες » οι ενέργειες εισρέουν στη Ελλάδα πολύ εύκολα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Γίνονται μεγάλες ανακατατάξεις ενεργειών, έτσι ενέργειες πολύ υψηλής δόνησης συγχέονται με ενέργειες πιο χαμηλές και εισρέουν όλες μαζί. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι γίνεται ένα μπέρδεμα που επεκτείνεται και σε σας με συνέπεια πολλές φορές να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά, εννοώ ότι δεν μπορείτε να ισορροπήσετε όλα τα σώματά σας υλικό, νοητικό, συναισθηματικό σε όλους τους τόπους , χρόνους, ή διαστάσεις στις οποίες βρίσκεστε. Έτσι είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να γειώσετε μεγάλες ποσότητες ενέργειας δικής μου και του αρχάγγελου Σάνταλφον. αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των «παιδιών» μου και αυτό κάνω.
Ερώτηση: Τι πρέπει να κάνουμε εν όψει του 2012
Απάντηση: Ο γραμμικός χρόνος σας είναι τελείως διαφορετικός από τον κοσμικό χρόνο. Όμως αυτή την εποχή το τώρα του δικού σας χρόνου τρέχει πολύ γρήγορα για να προλάβει τον κοσμικό. Αυτό γιατί και στον κοσμικό χρόνο υπάρχουν κύκλοι. Ένας κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει. Αυτό σημαίνει ότι το 2012 κλείνει ένας κύκλος του κοσμικού χρόνου και θα ανοίξει ένας άλλος. Για το λόγο αυτό στο δικό σας τώρα πρέπει να τρέξετε . Εσείς οι Εργάτες του Φωτός , όσοι είσαστε ήδη στο μονοπάτι, πρέπει να τρέξετε ακόμη περισσότερο για να ανοίξετε το δρόμο σε αυτούς που θέλουν αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ή βρίσκονται στην αρχή του μονοπατιού. Όπως καταλαβαίνετε όλοι πρέπει να βρεθείτε σε πλήρη ισορροπία με το σώμα , πνεύμα, ψυχή, γιατί μόνο έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε τους φόβους, τις πεποιθήσεις και τις κριτικές που ασκείτε, για να βοηθήσετε και τους άλλους να ισορροπήσουν και όλοι μαζί να βοηθήσετε και τη Μητέρα Γη. Όσοι περισσότεροι είστε, τόσο μεγαλύτερη η βοήθεια είναι, γιατί η ανισορροπία του πλανήτη πρέπει να ρυθμιστεί, όχι μόνο από την ίδια τη Μητέρα αλλά και από σας και εμάς.



13 σχόλια:

  1. lete ta adefia winchester na einai ta doxeia twn duo aderfwn?

    episis lete na exoume polu ellda stin 8i season k episis 9a epistepsoun ta story arcs pou ipirxan mexri tin 5i season?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πιθανόν μιας και αλλάξαμε Boss και είναι ο Jeremy Carver που έγραψε τις σεζόν 3-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. parepiptontws auto pou eipan me ta tsakra tis ghs kai tis psixis!

    an ontws oi winchster einia doxeia 
     o sam einai tou matatron gt 1.o metaros einai to tsakro tis psixis kai stin korifi tou dentrou tis zwis.to onoma tou sinmainei "amesws meta ton 9rono" k oloi 3eroume oti o sam proorizotan gia ton 9rono tis kolasis!

    o dean einai tou santalfon...to tsakro tis ghs!to onoma dean episis exei agglikes rizes kai simainei exei sxesi me tin le3i "valley"(koilada)

    to onoma samuel simaine "god heard" i "god's heart" .i prwti etoimologia tou onomatos samuel einai autos pou akouei ton 9eo k opws katalavame apo to epeisodio kai apo auto to post o metatron kanei 3eka9aro ston kosmo ton logo tou 9eou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. makari!einia makra oi agapimenes m season!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Respect! Φοβερή σκέψη μπράβο.

    Θα ήταν ενδιαφέρον να τον βλέπαμε στην 8η σεζόν όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sumfwnw!to mono m provlima einai oti prepei na kanoun kati polu "rizospastiko" gt an dn to kanoun 9a einai mia epanalipsi tis 5is season! alla empisteuomai ton kainourio senariografo oso tpt allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται! Και πιστεύω θα τα πάει καλύτερα από την Sera Gamble η οποία ας λέμε την αλήθεια, τα κανε μαντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia sorry pou 9a sas ta pri3w me tis 9ewries m alla vrika ki alla!

    sumfwna me tin mu9ologia o  Elisha ben Abuyah (enas evraios) otan pige ston paradeiso eide ton metatron na ka9etai mia praksi pou pote den ginete en parousia tou 9eou!auto mporoume na to paralilisoume me to gegonos oti o sam eixe 3efigei ligo aspo ton dromo tou 9eou otan arxise na pinei aima daimonwn kai me tin katarameni tou psixi 9ewrountan vdelugma gia ton paradeiso!

    ostoso o Elisha eipe eretika otan eide ton metatron na ka9ete oti uparxoun dyo dunameis ston paradeiso k koita3e ton metaron san 9eotita.ekeini tin stigmi o metatron upestei 60 eggefalika epeisodia gia na apodeixtei oti den itan tpt parapanw apo enas aggelos.auto mporoume na to parallisoume k pali me ton sam gt arxika o sam 9ewrountan apo pollou o neos vasilia(i mia akoma 9eotita-enas an9ropws me upervoliki dinami)ostoso meta gegonota tis 6i seaosn apodeix9ike oti xwris tis dunameis tou(i stin periptwsi tou metatron to dikaiwma na k9aete gt grafei ton logo tou 9eou)itan apla enas an9rwpos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίος μ'αρέσουν οι θεωρίες σου! Πιστεύω αποδεικνύεις ότι έχουν μπόλικο υλικό εκεί στην σειρά να μας δείξουν για την συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. i seira m exei apodeksei oti o xristiansiom exei isws  perissotero pswmi k apo tin elliniki mu9ologia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατα των Ενώχ : 

    Άγγελος του Θανάτου : Αγγελος που αποστέλεται από τον Θεό οταν είναι ώρα να πεθάνει κάποιος.Αν και ο θάνατος είναι φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων, ο Άγγελος του Θανάτου δεν είναι κακόβουλος. Ο τίτλος συναντάται σε παραπάνω απο εναν Άγγελο, μεταξύ των οποίων ο Μέτατρον...

    Στις Γραφές θα τον βρείτε και με τον τίτλο : Άγγελος του Σκότους

    Μέτατρον - Υπήρξε ο θνητός Ενώχ και λέγεται οτι έχει 72 τίτλους. Πανίσχυρος Άγγελος που συχνά αναφέρεται ως ανώτερος ακόμα και των Αρχαγγέλων

    Σάνδαλφον - Ο δίδυμος αδελφός του Μέτατρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  μπραβο!!!η σκεψη σου ειναι ορθη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή