Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα ψηφοφορίας - Αγαπημένος χαρακτήρας!


Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα, πανηγυρικά πρώτος ο Ντην. 2ος είναι ο Κας πολύ πίσω και 3ος ο Σαμμυ. Μπόμπυ και Death έδωσαν μάχη για την 4η θέση, ενώ ο Κράουλη κατάφερε να ξεπεράσει και τον Τζον! Μεγάλη απογοήτευση είναι ο Lucifer και οι Λεβιάθαν! 

16 σχόλια:

  1. και ο Balthazar έπρεπε να είναι στους υποψήφιους :Ρ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τα ποσοστά στην παρένθεση είναι ενδεικτικά; Δεν νομίζω, το άθροισμα των ποσοστών βγαίνει πολύ πάνω από το 100%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που κολλατε ρε παιδια χαχα.. Απλα ο Blogger τα ",κατι" δεν τα υπολογιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά είμαι ψείρας μην με παρεξηγεί! Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... Πάντως εμείς βγάλαμε αυτοδύναμο τον Ντιν! Για την Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. l love dean winchester! <3 k parepiptontos emena dn m afise n psifisw pano apo mia m elege exeis psfisei!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειχες την δυνατοτητα ειπα για πολλαπλες επιλογες στην ψηφο, οχι να ψηφισεις 100 φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  απορώ γιατί απορείς με τους leviathans..1% και πολύ είναι... δεν είναι ωραίοι τύποι ανεξάρτητα από το αν είναι καλοί ή κακοί..ο Κας για εμένα θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα...για τον Ντιν τι να πούμε....εγώ για τον σαμ παραξενεύτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8.  απορώ γιατί απορείς με τους leviathans..1% και πολύ είναι... δεν είναι ωραίοι τύποι ανεξάρτητα από το αν είναι καλοί ή κακοί..ο Κας για εμένα θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα...για τον Ντιν τι να πούμε....εγώ για τον σαμ παραξενεύτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eσυ σε ταινια ή σειρα, δεν εχεις "αγαπησει" ποτε το κακο της υποθεσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος στην κορυφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια πρόταση να κάνω. Να φτιάξετε και ένα για τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς! π.χ. Λεβάθιαν, Λούσιφερ, Μεγκ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κλασσικά ο Ντιν πρώτος όπως και την προηγούμενη φορά :) . Προσωπικά πλέον μου αρέσει εξίσου και ο Σαμ και σαν ηθοποιός έχει βελτιωθεί πολύ και βλέπω τον χαρακτήρα του διαφορετικά πλέον. Για Ντιν δε μιλάω , από την αρχή μου άρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  ναι αυτό είπα πως ανεξάρτητα από το αν είναι καλοί ή κακοί δεν είναι ωραίοι τύποι οι λεβιαθανς τουλάχιστον για εμένα στην σειρά έχω "αγαπησει" πολλούς κακούς οι δύο πρώτοι που σκεφτικα είναι crowley και lucifer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νταξει για τον Ντην τι να λεμε ειναι κορυφαιος σαν χαραστηρας ... Και ο Σαμ δεν ειναι κακος απλα εχει κανει πολλα και δεν ειναι τοσο συμπαθεις δεν ολους... Ο Κας απο την αλλη για support char πηγε πολυ καλα και ειναι μεγαλη μορφη... εγω προσωπικα Ντην , Μπομπυ και Κραουλι ψηφησα οχι οτι υπολοιποι δεν μου αρεσουν αλλα τι νοημα εχει να τους ψηφησεις ολους... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή