Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επίσημη ανανέωση από το CW!


To CW ανακοίνωσε και επίσημα ότι η σειρά ανανεώνεται για 8η σεζόν! Δεν αναφέρεται ότι θα είναι η τελευταία, άρα είναι ανοιχτή και η 9η σεζόν! Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους!
Υ.Γ. : Επίσημα επίσης ανανεώθηκαν και οι σειρές The Vampire Diaries και 90210!
Y.Γ.2 : Θυμίζω ότι η Sera Gamble έχει παραιτηθεί και θα αναλάβει την νέα σεζόν ο Jeremy Carver.

15 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo re!!!!SUPERNATURAL FOREVER!!!!kai gia 8h kai gia 9h kai opws eipe o jensen kai gia entekath kanena provlhma arkei na exoun endiaferon gaiti sthn 7h season to psiloxasme alla twra sta teleutaia epeisodia to 3anavrhkame pali!!!!mpravo kai pali kai sugxarhthria se olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aκόμη δεν έχει βγει ανακοίνωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε καλή δύναμη στο νέο Boss, και περιμένουμε πολλά για την 8η!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aντε Μπράβο τα παιδιά μας!!!!
     Στην αρχη της σεζον δεν ήμουν και τόσο σιγουρη για  τη συνέχιση αλλα τώρα δεν έπαιζε να τη σταματήσουν εδώ...Goodnight mrs Sera, Goodmorning mr Carver (το νου σου Jeremy....!!)

    Παιδιά πολύ ωραιο φόντο βάλατε βρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε :)

    Το χα ενα αγχος, ηθελα τωρα προς το τελος να το κανω πιο... Λεβιαθαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Super!!! Θα ηταν φοβερο επιτελους να ψαξουν που πηγε ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante geia etsi na ton baloume katw ton giatro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε γεια Sera!! Καταφερε να με κανει να βριζω τη σειρα με τις βλακειες που εκανε!! Αν εξαιρεσουμε καποια, ελαχιστα, αλλα πολυ καλα επεισοδια, η πλοκη των δυο τελευταιων σαιζον ηταν απογοητετηκη κατα τη γνωμη μου... Ελπιζω ο Jeremy να κανει τη σειρα ξανα κορυφαια!! Α και να σταματησουν καποτε να ζωντανευουν ο,τι νεκρο υπαρχει!!! Εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ!! Ποιος ο λογος να γυρισει ο Καστιηλ?? Ποιος ο λογος να γυρισει ο Μπομπυ?Μα κινητο φαντασμα?? Ειναι δυο αγαπημενοι μου χαρακτηρες, αλλα τι να κανουμε?! ΠΕΘΑΝΑΝ!!! Ολα τ'αλλα ειναι προχειροδουλειες και το κανουν για χαρη των Fan!! Μεχρι κι ο παππους γυρισε!! Έλεος! Αντι να κοιτανε πως να κανουν το σεναριο ποιοτικοτερο, αναλώνονται στο να βρισκουν τροπους να ζωντανευουν τους νεκρους χαρακτηρες...ΠΟΣΟ γελοιο, φτηνο και mainstream ειναι αυτο?!!?! Η σειρα τις πρωτες πεντε σαιζον ειχε να παρουσιασει κατι το μοναδικο... ενω είχε ενα fanbase απο κοριτσακια ερωτοχτυπημενα με τους πρωταγωνιστες, είχε εξαιρετη πλοκη και καλα διαμορφωμενους χαρακτηρες που έλκυαν το ενδιαφερον και σε αλλο κοινο, πιο ποιοτικο απο αυτο του Twilight Saga... Ολα τα τερατα, οι δαιμονες, οι αγγελοι κτλ. υπαρχουν πραγματικα σε θρυλους και μυθους!! Ακομα και την ιεραρχια προσεγγισαν εντυπωσιακα...τοτε ερχεται η 6 και ακολουθησε η 7 σαιζον, όπου εγινε η παραποιηση του μυθου σε ολο της το μεγαλειο!! Ο Καστιηλ ρουφωντας ψυχες σε στυλ videogame, και ανεβαινοντας... level εγινε ο Θεος..Οι Leviathan ειναι τοσο κακοσχεδιασμενοι που οταν μια μερα εβλεπα ενα επεισοδιο και ο Leviathan ανοιξε το στομα του η φιλη μου πεθανε στα γελια και με ρωτησε ποια ειναι αυτη η b-movie που βλεπω...Το τραγικο ειναι οτι ειχε δικιο!! Πως σκεφτηκαν να κανουν κατι το τοσο δυνατο και τοσο γελοιο?! Οι χαρακτηρες παλι των Leviathan ειναι κατα τη γνωμη μου κακοφτιαγμενοι και απαραδεκτα συνδεδεμενοι με την πλοκη...Α και κυρα Sera, Leviathan ηταν ΕΝΑΣ οχι μια ολοκληρη φυλη...Ελεος..απο την τρομερη ακριβεια του Kripke στην ανίδεη Sera!! Δεν ειπαμε να ακολουθουν τα παντα κατα γραμμα με το μυθο, αλλα ενταξει να συνδυαζουν το μυθο με το σεναριο τους ομοιογενως,οπως εκανε ο Kripke...Π.χ. τον Crowley που ηταν πραγματικο προσωπο ο Kripke τον ενεταξε πολυ ομορφα στη σειρα (οπως και τον Colt), και τσουπ ερχεται η Sera και κανει τον Crowley αρχοντα της Κολασης...Θα μου πει τωρα κανεις "Και τι.. ο Kripke δε φερει καμια ευθυνη γι αυτες τις σαιζον?"..Φερει και πολυ μεγαλη μαλιστα, αλλα η Sera ειναι η κυρια υπευθυνη... Αυτα κι αλλα πολλα, αλλα κουραστηκα να γραφω.. :P Δε θα το διαβασει που δε θα το διαβασει κανεις μην γραφω αλλα..παντως εκτονωθηκα!!Τα πα και το ευχαριστηθηκα!!Θα ηταν ενδιαφερον να μου πειτε την αποψη σας για οσα λεω :D Παντως παρα τα παραπονα μου (μια σειρα ειναι..το "παραπονα" ειναι υπερβολικο) ηθελα να συνεχισει η σειρα και αλλες σαιζον οποτε χαρηκα που το μαθα!!.. Αν ομως γυρισει και ο John οπως διαβαζω καμια φορα εδω περα...τοτε πραγματικα θα απογοητευτω...ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!! ΝΕΚΡΟΣ!!..μια ειναι η ουσια δεν υπαρχει αθανασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή