Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Jared Padalecki : "Δεν θα φύγω ποτέ από την σειρά"


Ο Σάμμυ, όπως τον αποκαλεί μόνο ο Ντην, δήλωσε ότι δεν έχει κανένα σκοπό να φύγει από το Supernatural ώστε να κάνει κινηματογραφική καριέρα. Δήλωσε μεταξύ άλλων :
"Εαν δεν ήταν το Supernatural, δεν θα ήμουν τόσο ευλογημένος σήμερα, γι'αυτό θα παίξω και θα τα δίνω όλα για την σειρά. Εγώ και το cast θα είμαστε εκεί όσο χρόνο μας θέλουν οι θαυμαστές μας και όσο το διαδίκτυο μας υποχρεώνει."
Όμως, ο Πανταλέκι δήλωσε ότι θα ήθελε μόλις τελειώσει το Supernatural, να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. "Είμαι ακόμα πολύ νέος. Σε ένα μήνα πάλι 29 χρονών θα είμαι, οπότε εαν η σειρά πάει ακόμα 1 χρόνο θα είμαι 30. Αν πάει 5 χρόνια θα είμαι 34. Πιστεύω είμαι στην αυγή της καριέρας μου, όχι στην Δύση και νομίζω θα είμαι πιο ευτυχισμένος αν μείνω στο Supernatural."
Ο Πανταλέκι έχει παίξει το 2005 στην ταινία House Of Wax και το 2009, έκανε εμφάνιση στο Friday Of 13th.

6 σχόλια:

  1. Α ρε Πανταλέκι γίγαντα !!! Έδωσε ρέστα στην 6η σεζόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ο καλύτερος κατά την γνώμη στην 6η σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μάλλον μας λέει ότι υπάρχει και πιθανότητα και για 8η ή παραπάνω σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mporw na rwthsw kati?eimai fanatikh tou soupernatural k thelw na mathw sthn tv poios xronos einai pou paizetai h seira?posous kuklous exei mexri stigmhs?paizetai akomh sto ekswteriko?as mou apanthsei kapoios pou gnwrizei giati kaneis de mou leei kati safes mexri twra!euxaristw polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο star μολις αρχισε o 6oς κυκλος.. σημερα νομιζω ειχε το 3ο επεισοδιο...
    τωρα γυριζεται ο 7ος και βλεπουμε... υπαρχουν link να κατεβασεις την σειρα αν σε ενδιαφερει.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή