Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Το quiz δημιουργήθηκε!

 Μπορείτε να κάνετε το quiz πατώντας εδώ. Όταν σας ζητάει να γράψετε το όνομα σας, βάλτε το mail σας για να μπορέσω στο τέλος να επικοινωνήσω με τον νικητή.Eαν δεν χωραει ολο το mail σας, κοψτε κατι , .π.χ το com ή το @..  Θυμίζω ότι ο νικητής θα κερδίσει δώρο(θα το συζητήσουμε μαζί τι δώρο) Supernatural.
Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις διαφημίσεις του blog, θα παρθεί το δώρο. Εαν είναι μεγάλο το ποσό, θα υπάρξουν παραπάνω από 1 νικητές! ΌΛΟ το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί σε δώρα για τους νικητές...

Υ.Γ. 1 : Aρχικά νομίζαμε ότι πρώτος βγαίνει μέσω χρόνου αλλά τελικά δεν είναι έτσι. Οπότε μιας και έχουμε πολλούς νικητές, θα γίνει ή κλήρωση, ή θα βρούμε έναν άλλο τρόπο για να βγάλουμε νικητή. Προς το παρόν συνεχίστε να το κάνετε, αφού όσο περισσότερες συμμετοχές έχει κάποιος τόσο το καλύτερο!

Υ.Γ. 2 : Δείτε μια μικρή λίστα με κάποιους από τους νικητές πατώντας εδώ.

Υ.Γ. 3: Aν θέλετε να μας βοηθήσετε να μαζέψουμε πιο γρήγορα τα λεφτά, απλά κλικαρετε σε μία από τις διαφημίσεις στο blog. Όσο πιο γρήγορα μαζεύουμε λεφτά τόσο περισσότερα δώρα θα σας κάνουμε! Σκεφτείτε ότι ένα κλικ μπορεί να είναι και 0,30 ευρώ, ενώ χωρίς κλικ θα κερδίζουμε απολύτως τίποτα! Στο χέρι σας είναι να κερδίσετε πολλά δώρα :)


(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ QUIZ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου