Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Supernatural Convention στην Ρώμη - Ημέρα 2η [Δείτε όλο το Convention σε Βίντεο]



Ξεκινάμε με το παραπάνω βιντεάκι που σίγουρα θα λατρέψετε όλοι και όλες. Τι έγινε λοιπόν στο Convention την 2η ημέρα;  Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω. Η... τρελή ατάκα για την γκέυ σκηνή του 17ου επεισοδίου από τον Misha, τα σχόλια για τον θάνατο του Μπόμπυ από τον Jim Beaver και την 8η σεζόν και γιατί ο Jensen θέλει 11  :
Όσοι δεν έχετε διαβάσει τι έγινε την 1η ημέρα κλικάρετε εδώ :
Φωτογραφίες από το Convention όλων των ημερών δείτε κλικάροντας εδώ.


Την 2η ημέρα είδαμε τους 2 πρωταγωνιστές, Jared και Jensen, καθώς επίσης και τους Misha Collins και Jim Beaver. Μάθαμε πολλά για το τι συνέβη στην 7η σεζόν και όλοι μας μίλησαν γι'αυτήν.


Ξεκίνησε ο Jim Beaver που μίλησε για τον θάνατο του Βobby. "Δεν μου άρεσε. Αλλά όλοι πεθαίνουν. Απλά ήλπιζα να είναι περίπου στην 15η σεζόν! Δεν ήμουν τρελός σχετικά με την πλοκή, αλλά ήξερα ότι είναι μια δραματική σειρά. Ήξερα ότι θα είναι μια ιστορία που θα σε επηρεάζει. Το μόνο που θα ήθελα να γίνει πριν πεθάνει ο Μπόμπυ είναι να γινόταν κάτι με την Σερίφη Μάιλς. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Μπόμπυ χρειαζόταν περισσότερο ερωτική ζωή. Σε κάθε δωμάτιο και να μπήκε ο Μπόμπυ στο 10ο επεισόδιο, ήταν το ένα πιο λυπητερό από το άλλο. Νομίζω χρειαζόταν ένα καυτό "μπάνιο"."
Στην συνέχεια ο Jim ευχαρίστησε τους fans για τα καλά τους λόγια το επεισόδιο Death's Door. "Νομίζω ότι αν μαθαίνατε ότι ο Μπόμπυ επιστρέφει, δεν θα ήταν τόσο αγωνιώδες το επεισόδιο. Την φάρσα (με το twitter) την έκανα για σας!"



Oι Jensen και Jared ρωτήθηκαν σχετικά με την αντίδραση του Ντην στον θάνατο του Bobby. O Jensen είπε : " O Ντην είχε μια μαύρη και άσπρη αίσθηση, δηλαδή ότι κάτι ήταν σωστό αλλά κάτι ήταν και λάθος. Νομίζω για να επεξεργαστεί την όλη κατάσταση, έπρεπε να χειριστεί σωστά τις καταστάσεις. Έτσι μεγάλωσε και έτσι ζει την ζωή του. Νομίζω γι'αυτό είναι και τόσο ριψοκίνδυνος γιατί ξέρει ότι δεν θα έπρεπε να είναι ζωντανός."
Επίσης τα αγόρια γνωρίζουν ότι τα φαντάσματα γίνονται εκδικητικά. "Αν ένα φάντασμα μετατραπεί σε εκδικητικό, κάτι που απασχολεί τα αδέρφια, δεν θέλουν να συμβεί το ίδιο και στον αγαπητό τους Μπόμπυ." Ο Jared συνέχισε : "Αν ο Μπόμπυ επέστρεφε στην ζωή, νομίζω τα αγόρια θα ήταν πολύ χαρούμενα γι'αυτό." Φυσικά οι fans δεν γινόταν να μην ρωτήσουν για το φιλί μεταξύ Μπόμπυ και Κράουλη : "Όταν είσαι ηθοποιός, περιστασιακά σου ζητιούνται να κάνεις άσχημα πράγματα, απαίσια. Κάποιες φορές πρέπει να κλέψεις μια τράπεζα. Κάποιες φορές πρέπει να χαστουκίσεις ένα όμορφο κορίτσι. Και κάποιες φορές πρέπει να φιλήσεις τον Mark Sheppard (Κράουλη). Πιο μετά το σιχάθηκα ακόμη περισσότερο γιατί δεν το έσκαγε με τίποτα! Νομίζω πως μεταξύ τους δημιουργήθηκε μια "σύνδεση". Οι σεναριογράφοι μου λένε συνεχώς ότι συνεχώς τους τηλεφωνεί και τους ρωτάει πότε θα υπάρξει νέο φιλί με τον Μπόμπυ! Και η γλώσσα ήταν δικιά του ιδέα. Εγώ ανυπομονώ για το φιλί με την Μάιλς.Πρώτα απ'όλα δεν έχει μούσια. Και δεύτερον είναι ωραία γυναίκα!", είπε ο Jim.


Ο Μisha Collins αστειευόταν συνεχώς με τους fans όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Κας και συγκεκριμένα στην σκηνή όπου ο Dean του δίνει πίσω την καπαρντίνα του και ο άγγελος θυμάται τον παρελθόν. "Ρομαντικό ήταν έτσι; Νομίζω ήταν η πιο γκέυ στιγμή της σειράς! Είναι λιγάκι ανατριχιαστικό τώρα. Με κάνει να σκέφτομαι τι έκανε μ'αυτήν την καπαρντίνα."
"Ο Σαμ νιώθει τύψεις που ο Κας του πήρε τις παραισθήσεις αλλά ήταν φταίξιμο του αγγέλου που πήγε στο νοσοκομείο", συμπλήρωσε ο Jared. "Νομίζω ότι ο Σαμ νιώθει τύψεις γιατί δεν θέλει να πονάει κάποιος εξ'αιτίας του. Αλλά ο μόνος λόγος που το έπαθε αυτό ο Σαμ είναι επειδή ο Κας του το προκάλεσε."
Ο Jensen είπε : "Όταν διάβασα στο σενάριο ότι ο Ντην άφησε πίσω τον Κας, σκέφτηκα 'ορίστε';; Είχα την ίδια αντίδραση με εσάς. Αλλά τελικά αποδείχτηκε σοφή επιλογή. Και εγώ έχω την πολυτέλεια να γνωρίζω την συνέχεια!"

Όταν ένας fan ρώτησε τον Jensen για την 7η σεζόν αλλά και για την επιστροφή του Jeremy Carver εκείνος απάντησε : " Υπήρχε μια συνέχεια στις 5 πρώτες σεζόν και οι 2 τελευταίες είναι λιγάκι σαν να παρεκκλίνουν. Ξόδεψα 5 χρόνια από την ζωή μου, για να κάνω το τεράστιο έργο του Eric Kripke. Αγαπάω πάρα πολύ την όλη ιστορία και όσα συνέβησαν στους χαρακτήρες. Αλλά οφείλω να βγάλω το καπέλο στην Sera επειδή τα τελευταία 2 χρόνια κράτησε την σειρά στην επιτυχία και στην ποιότητα και έβαλε την δική της υπογραφή στην σειρά και την έκανε λίγο διαφορετική.Τώρα έχουμε νέο αφεντικό, τον Jeremy Carver. Ήταν ένας από τους καλύτερους σεναριογράφους της σειράς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε και ξέρουμε ότι είναι πολύ ταλαντούχος. Θα ήθελα η σειρά να πάει σε 11 σεζόν για να πω στον Tom Welling (Smallville) 'Ρούφα το!'. Αλλά υπάρχει ένα άλλο κομμάτι μου που λέει 'μπορείς να αντέξεις τόσο';"


"Είναι αδύνατον να κάνουμε musical επεισόδιο, γιατί ο Erik Kripke, δεν έδωσε καλή φωνή στον Ντην."

Μετά ο Jensen μίλησε για την Ιμπαλα : "Ναι μου λείπει αυτό το αμάξι. Μόνο ο Κύριος ξέρει πόσο του έχει λείψει του Ντην. Το καλό είναι ότι με την βοήθεια κάποιων, πείσαμε την σειρά να βάλει λεφτά για την Ιμπάλα. Όπως ακούγεται το αυτοκίνητο στην σειρά, δεν ακούγεται και στην πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα ακούγεται κάπως ντροπιαστικά. Ντρέπομαι για 6 σεζόν!"

Ο Jim Beaver μιλά για την 8η σεζόν : "Η σειρά δεν έχει ανανεωθεί επίσημα για 8η σεζόν. Αλλά έχουν προσλάβει νέο προσωπικό οπότε... Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με ανθρώπους για να τους απολύσεις μια βδομάδα μετά. Νομίζω ότι η σειρά θα επιστρέψει για μια 8η σεζόν. Και νομίζω έχω ένα προαίσθημα πως θα πάει ακόμα περισσότερο από 8η σεζόν. Προς το παρόν ο Μπομπυ είναι φάντασμα. Supernatural είναι οπότε δεν ξέρουμε αν θα είναι και του χρόνου."

O Jared είπε για το 20ο επεισόδιο : "Θέλουμε πίσω την Felicia Day!"




Επιτέλους ειπώθηκε ξανά το σενάριο με τον Θεό και τον Τσακ και την θεωρία που λένε κάποιοι ότι ο προφήτης ήταν ο Θεός. Ο ηθοποιός που παίζει τον Τσακ έλεγε καθ'όλη την διάρκεια του Convention ότι είναι ο Θεός. Όμως το cast του είπε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω στην σειρά!




Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε βίντεο όλη την διάρκεια που ήταν στην σκηνή ο Jared και ο Jensen : 



Όλο το βίντεο με τον Jensen : 



Όλο το βίντεο με τον Jared : 




Όλο το βίντεο με τον Misha : 






AYΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 3η ΜΕΡΑ ΤΟΥ CONVENTION ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!

7 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! :) :) :)
    Τρελές αποκαλύψεις λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε πολυ!Απιθανη δουλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε γεια τι αναρτησαρα ειναι αυτη που εκανες/κανατε ... ωραια τα λενε και για αλλη μια φορα επιβεβαιωνουν το λογικο "Εχουν προσλάβει νέο προσωπικό οπότε... Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με ανθρώπους για να τους απολύσεις μια βδομάδα μετά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxaxaxa αναρτησαρα λεει χαχαχαχα... Τι να κανα. Βαριομουν 3  το πρωι και ειπα δεν την κανω; χαχαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετα το ραμπελστισκιν (το εγραψα χωρις copy paste) σε παραδεχομαι για αλλη μια φορα.... :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα το πεις στην εκπομπη το ονομα σε παραδεχομαι και εγω.. χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. wraia ola auta alla telika o crowley tn kounaei tin axladitsa :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή